Geen objecten gevonden

Heeft WSL ook koopwoningen?

We selecteerden een aantal woningen voor verkoop. Nadat de huur van deze woningen is opgezegd, wordt de woning te koop aangeboden. De meeste woningen worden aangeboden onder Koopgarant-voorwaarden. Een aantal woningen wordt, zonder verkoopvoorwaarden, definitief verkocht. 

Om voldoende sociale huurwoningen te behouden voor onze doelgroep, leggen we in ons verkoopbeleid vast welke woningen het 'label verkoop' hebben. Komt de woning met dit label vrij, dan bieden wij deze te koop aan. Het verkoopbeleid werken we jaarlijks bij, om ervoor te zorgen dat we hierin aansluiten op de huidige woningmarkt en woningbehoefte.

Herbrink Makelaars uit Leusden verzorgt namens WSLeusden de verkoop van woningen. Voor het actuele aanbod kun je bij hen terecht.

Koopgarant

Koopgarantwoningen koop je met korting op de marktwaarde. Wil je de woning weer verkopen, dan kopen wij de woning altijd terug. Een onafhankelijke taxateur bepaalt dan de actuele waarde van de woning. Is je woning meer waard geworden? We delen de winst. Maar ook verlies wordt gedeeld, volgens de bij de koop overeenkomen percentages.

Wil je meer weten over het kopen van een Koopgarantwoning? Kijk dan eens op de website van OpMaat. Daar lees je alle informatie over de voordelen, verdeling en het stappenplan om een Koopgarantwoning te kopen (of verkopen). Op deze pagina lees je het stappenplan als je jouw huurwoning wilt kopen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden