Geen objecten gevonden

na een overlijden?

Is je partner, een familielid, vriend of kennis overleden? Gecondoleerd met dit verlies. Wij helpen je graag de zaken goed te regelen.

Overlijden partner (medehuurder)

We begrijpen dat je na het overlijden van een partner wel iets anders aan je hoofd hebt dan het informeren van WSL. Het is voor ons dan ook niet direct noodzakelijk gelijk het huurcontract aan te passen. Maar, het overlijden kan wel gevolgen kan hebben voor eventuele huurtoeslag. De toeslag voor je partner vervalt automatisch de eerstvolgende maand. De Belastingdienst kan  hier meer over vertellen en helpen bij de wijzigingen.

Huuropzegging in verband met overlijden

Gaat het om het overlijden van een familielid, vriend of kennis waarvoor de huur van de woning moet worden opgezegd? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we het stappenplan tot de laatste huurdag. Hou rekening met een maand opzegtermijn. Zegt je de huur niet op, dan eindigt de huurovereenkomst automatisch twee maanden na de maand van overlijden van de huurder.

Ben je inwonend (als kind of partner) en overlijdt de (hoofd)huurder? Neem ook dan contact met ons op. We bespreken dan samen de situatie.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden