Geen objecten gevonden

Overzicht aan te leveren documenten bij toewijzing huurwoning

Als je kandidaat bent voor een huurwoning, dan hebben we de onderstaande documenten nodig van jou en eventueel  partner om te bepalen of de aangeboden woning past bij jouw situatie (Passend Toewijzen)

  • Een ingevuld acceptatieformulier voor de woning.
  • Kopie recente inkomensverklaring. Je vraagt deze op bij de Belastingdienst. Via Mijn Belastingdienst heb je direct een digitale verklaring in huis. Heb je geen DigiD, bel dan 0800 0543. Je ontvangt dan een verklaring per post. Dit duurt wel vijf werkdagen, dus doe dit op tijd!

Staat er geen (juist) bedrag op de inkomensverklaring door bijvoorbeeld een sterk gedaald inkomen dit jaar? Lever dan naast deze verklaring kopie├źn in van de meest recente inkomensgegevens van jou en een je (eventuele) partner. Dit kan bijvoorbeeld door een kopie van de drie meest recente loonstrookjes mee te sturen.

Bent je op dit moment geen huurder van Woningstichting Leusden, dan lever je ook de volgende documenten aan:

  • Een uittreksel Basisregistratie Personen met historie (aan te vragen bij je eigen gemeente), voor een overzicht van uw woongeschiedenis.
  • Een verklaring van goed betaal- en woongedrag (verhuurdersverklaring), ingevuld en ondertekend door je huidige verhuurder.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden