Rob van Beek interim-bestuurder WSL

Publicatiedatum: 22-11-2019

Rob van Beek start vanaf 1 december als interim-bestuurder van Woningstichting Leusden. Hij volgt tijdelijk Monique Brewster op, die na ruim zes jaar Leusden verlaat voor Woonforte in Alphen a/d Rijn.

Rob heeft ruime ervaring als consultant, bestuurder en manager in ruimtelijke ontwikkeling, wonen, economische ontwikkeling, vastgoed en gebiedsontwikkeling. Zo werkte hij voor corporaties, overheden en welzijnsinstellingen.

De selectieprocedure voor het werven van een permanente bestuurder loopt. De raad van commissarissen verwacht in de eerste helft van 2020 een nieuwe bestuurder te benoemen.

Afscheid Monique Brewster

Woensdagavond 20 november namen de medewerkers én diverse samenwerkingspartners afscheid van Monique als bestuurder van WSL. Als cadeau kreeg Monique een op maat geschreven gedicht van Merel Morre. Deze tekst komt op de muur van de hoofdingang van het woongebouw Larikslaan (voorheen Olmenlaan).

Geheel in de stijl van Monique werd er gedanst en genoten van een Indonesisch buffet. Als afscheidscadeau vroeg Monique geen wijn of bloemen, maar een donatie aan SOS Kinderdorpen. Met deze actie haalde zij ruim 1.500 euro op!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden