Brochures

Makkelijk vinden wat u zoekt? Op de (nieuwe) website van WSL staat een nieuwe, uitgebreide zoekfunctie. Door uw zoekwoord of vraag in deze balk te typen, komt u snel terecht bij de informatie die u zoekt.

Geen brochures meer?

In principe staat alle informatie voor huurders op deze website. Voorheen ontvingen nieuwe huurders een USB-stick met brochures. Om deze te lezen was ook een computer nodig. We bieden met de nieuwe zoekfunctie (een kennisbank) meer snelheid. U hoeft niet in de bestanden op de USB-stick te zoeken, maar typt gemakkelijk uw zoekwoord in. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we altijd de meest actuele informatie beschikbaar hebben, zodat u geen 'oud nieuws' leest.

Komt er geen voorstel op uw zoekvraag, dan stelt het systeem u voor een 'aanvraag' in te dienen. U kunt natuurlijk altijd een digitaal contactformulier invullen. 

Snel zaken online regelen!

U kunt online makkelijk uw huur opzeggen, uw woonsituatie wijzigen, een reparatieverzoek indienen, overlast melden of een vraag stellen. U hoeft hiervoor niet eerst in te loggen. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden